Arjan van Ommen

Hallo ik ben Arjan van Ommen – opgegroeid in Sint Annaland op het mooie Tholen. Vanaf 2011 lid van Lionsclub Tholen. Vanwege de verhuizing in 2014 lid geworden van Lionsclub Amsterdam ’t IJ, waar ik me direct thuis voelde. Heerlijk vind ik de clubavonden op iedere eerste en derde dinsdag om samen met een leuke groep enthousiaste mensen de week te breken. Samen wat eten en na afsloop gezellig nog een drankje doen aan de bar. Trots op de vele activiteiten die we doen, of het nu de mouwen opstropen is, koken voor daklozen of een groots evenement organiseren we doen het allemaal.

Qua werk heb ik jarenlang meerdere supermarkten geëxploiteerd in het Zeeuwse en na een studie Bedrijfskunde en een opleiding master management en innovatie was het tijd voor een andere stap. Vervolgens de lokale marketing tak opgezet bij PLUS retail en nu al enige tijd werkzaam als hoofd Formule & Marketing bij Boni supermarkten.