Roger Liem

Hallo, mijn naam is Roger Liem en ben in 2012 gevraagd lid te worden van Lionsclub Amsterdam ’t IJ, wat ik natuurlijk meteen heb gedaan. Wat is er namelijk leuker dan nóg meer mensen te leren kennen en daarmee je eigen netwerk te vergroten, of misschien beter gezegd, te verbreden. Maar in de eerste plaats is het natuurlijk geweldig om met een gezellige club enthousiaste mensen keer op keer weer een nuttige bijdrage te leveren aan de samenleving.

In het dagelijks leven werk ik als apotheker in mijn eigen apotheek in Amsterdam-Noord. Aangezien ik mij hierdoor continu begeef in het nogal “bekrompen wereldje” van de farmacie en de gezondheidszorg, kan ik je vertellen dat het soms erg verhelderend en relativerend kan werken om via de Lions je óók eens in te zetten voor totaal andere aspecten in de samenleving.

In mijn schaarse vrije tijd geniet ik van de mooie dingen van het leven. Voor een gezellige borrel of een hapje eten met familie en/of vrienden maak ik graag tijd vrij. Ook kan ik ervan genieten om met een muziekje op de achtergrond lekker rond te hangen in mijn huis in Amsterdam met uitzicht op het IJ (!). Aangezien de zomervakantie vanwege de drukte in de apotheek er vaak bij inschiet, probeer ik elk jaar weer te genieten van de jaarlijks terugkerende wintersportvakantie met vrienden.

Door lid te zijn van Lionsclub Amsterdam ’t IJ probeer ik het aangename met het nuttige te combineren. Nieuwe mensen leren kennen, mij persoonlijk verder ontwikkelen en mijn horizon verbreden. Want er is meer dan alleen “huisje, boompje, beestje”.