Charter

“The Charter” op 8 juni in Amsterdam Noord. De middag ter gelegenheid van de “new kid in town” onder de Amsterdamse Lions Clubs. A kid in town en Lions? In deze club tref je voornamelijk jongens en meiden van in de twintig en dertig. Uiteraard ook een aantal senioren om het geheel cachet en richting te geven, maar deze zijn jong van geest!

Er is gekozen voor een prachtige eventlocatie drijvend op het IJ, Undercurrent. Deze evenementenlocatie is gevestigd in Amsterdam Noord. Het is een opvallend gebouw met een indrukwekkend uitzicht op het centrum van Amsterdam.

rsz_uc8

Undercurrent beschikt over veel gratis parkeerplekken op de naastgelegen kade. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto, boot, fiets, openbaar vervoer en is vijf minuten lopen verwijderd van de gratis GVB pont die 24 uur van en naar Amsterdam Centraal Station vaart. Woont u in Amsterdam en beschikt u over een boot? Aarzel dan niet om met uw boot te komen, deze kan namelijk aan het drijvend terras vastgebonden worden, no problem!

Tussen 15.00 en 17.00 zal het formele deel van de installatie plaatsvinden met een aantal speeches van Lions en licht entertainment. Vervolgens zal de BBQ aangezet worden met heerlijk vlees van een topcateraar, maar er is ook aan de vegetariers onder ons gedacht natuurlijk. Uiteraard bent u meer dan welkom om langer te blijven en van de gehele ambiance te genieten. Bij mooi weer is het de perfecte locatie om lekker op het terras te blijven zitten, maar binnen bent u voor de rest van de avond ook van alle gemakken voorzien.

rsz_uc9