Lidmaatschap

De kracht van een Lionsclub is dat de synergie van gebundelde vaardigheden en inzet van de leden altijd groter zal zijn dan de mogelijkheid van de individuele leden. Van iedere lid wordt dan ook een actieve inzet verwacht om de clubdoelstellingen te realiseren. Lidmaatschap is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

Tegelijkertijd biedt de club o.a. een brede oriëntatie in de wereld om ons heen, vriendschap, plezier en bovenal de voldoening om iets te doen voor bijvoorbeeld gehandicapten, jeugd, ouderen en anderen die onze hulp goed kunnen gebruiken.

Het is dan ook logisch dat elke club bij de werving van nieuwe leden zorgvuldig en selectief is bij het aantrekken van nieuwe leden; de toekomst en het succes van de club hangen er van af!

LID WORDEN?

Herken jij je in een brede interesse in de samenleving, de wil om de handen uit de mouwen te steken en de mogelijkheid om belangeloos tijd te geven aan de inzet voor anderen? En wil je graag meer weten over het lidmaatschap van Lionsclub Amsterdam ’t IJ, neem dan vrijblijvend contact met onze voorzitter op.