Sponsoring

Lionsclub Amsterdam ´t IJ heeft de ambitie om verder te werken aan het verbeteren van levensomstandigheden van mensen in de regio Amsterdam. De projecten kunnen enkel gerealiseerd worden met de hulp van onze leden en welwillende sponsors en donateurs.

U begrijpt, we zijn altijd op zoek naar bedrijven en personen die onze projecten dat extraatje willen geven door middel van goederen of financiële sponsoring.

SPONSOR WORDEN?

Heeft u interesse om als sponsor op te treden van Lionsclub Amsterdam ´t IJ? Wij bieden u interessante mogelijkheden om uw bedrijf zichtbaar te maken! Onze wederzijdse ideeën kunnen elkaar versterken en tot mooie resultaten leiden, hieronder treft u een aantal bedrijven aan die u voor gingen.

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Namens Lionsclub Amsterdam ’t IJ hartelijk bedankt!

 

Hieronder een selectie van sponsoren en aan welke projecten is bijgedragen:

 

 

Dura Vermeer heeft onze actie gesponsord voor Stiching Hulppost Indische– en Dapperbuurt. Mede dankzij Dura Vermeer hebben we het liggeld en een deel voor het eerstvolgende onderhoud betaald zodat Erik zijn geweldige doel kan blijven voortzetten.

Website: duravermeer.nl

 

 

Independent recruiters heeft onze actie gesponsord voor Stiching Hulppost Indische– en Dapperbuurt. Mede dankzij Independent recruiters hebben we het liggeld en een deel voor het eerstvolgende onderhoud betaald zodat Erik zijn geweldige doel kan blijven voortzetten.

Website: independentrecruiters.nl

 

audioeye transp backcut

Audioeye heeft het feest van onze Charter gesponsord en daarmee zijn de reserves voor de goede doelen intact gebleven. Een specialist in producties, audio en lichtverhuur uit Maastricht die meedenkt!

Website: audioeye.nl

 

Wilt u hier ook staan met logo, tekst en link naar uw website (u weet wel, voor de extra SEO), neem dan contact met ons op.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial