Stichting StreetsmArt

StreetsmArtStreetsmArt, jongeren helpen en ondersteunen elkaar en de medemens

De Lionsclub Amsterdam ’t IJ steunt StreetsmArt, een lokaal doel in Amsterdam Oost. StreetsmArt bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die jongeren in Amsterdam Oost helpen en ondersteunen bij het ontplooien van hun initiatieven en talenten. Dit zijn overigens geen zielige of kansloze jongeren, nee, juist jongeren vol ambitie.

Elke dinsdagavond koken de jongeren voor elkaar en leren zij hoe zij elkaar kunnen helpen en ondersteunen bij het realiseren van kleine of grote doelen.

Om de activiteiten van StreetsmArt nog breder uit te kunnen voeren, hebben ze hun oog laten vallen op een bus. Wij steunen ze graag bij de aanschaf hiervan met de bubbels actie van 2014.

Donatie
Met jouw donatie dragen we bij aan de aanschaf van de bus die SteertsmArt hard nodig heeft voor haar projecten.

Waar gaan ze de bus voor gebruiken?

• Jongeren helpen met verhuizen
  • Buurtbewoners helpen om aangeboden spullen zoals meubels, wasmachines, koelkasten en overige huishoudelijke spullen te vervoeren naar de minder bedeelde mensen met lagere inkomens
  • Het vervoer naar acties, zo betrekken ze jongeren bij de herdenking op 4 mei en participeren in de buurt tijdens buurt initiatieven.
  • Het vervoer naar optredens, een van hun projecten is het opzetten van een band
  • Buurtbewoners ondersteunen vanuit onze alliantie met het samen doen team (Multidisciplinaire hulpverleningsteams vanuit de gemeente)

Meer info:
StreetsmArt is zeer actief op Twitter onder de naam @streetsmart020, maar ook op Facebook.
Je kunt ook individuele vrijwilligers volgen op @jongwijkcoachIB (ElHoussaine Hmimou) @streetsmart020 (Annelisan Geschiereen en Elena Talukder) en @zbeacher (Zakery Beacher)

Let op: de initiatieven van deze heren en dames zullen je verrassen, elke dag weer!