Wat doen wij?

WE SERVE!

Lionsclub Amsterdam ’t IJ is een charitatieve club, ook wel service-organisatie genoemd. Wij werken op vriendschappelijke basis samen, dus zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid. Op vrijwillige basis ontplooien wij initiatieven voor een betere samenleving. De organisaties die wij ondersteunen bevinden zich in Amsterdam of hebben een link met deze stad. Wij vinden het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de stad waarin wij wonen en werken, en hen die het minder goed getroffen hebben hulp te bieden.

 

 

 

IN ACTIE!
De actieve vrijwilligers van Lionsclub Amsterdam ’t IJ gaan aan de slag voor het goede doel door middel van het:

handen uit de mouwen steken. We zijn regelmatig te vinden bij projecten van onder andere NL Doet, Stichting KinderBeestFeest en Koken in een andere Keuken.

organiseren van fund-raising events. Met de unieke en spectaculaire (en steevast uitverkochte) Grote Pubquiz in de Melkweg halen we geld op voor het goede doel.

verbinden vanuit ons netwerk. De diverse achtergronden van onze leden staan garant voor onverwachte waardevolle ontmoetingen. Zo zoeken en dragen wij vanuit onze omgeving Young Ambassadors aan om hen een (inter)nationale springplank te bieden voor het uitbouwen van hun geweldige initiatieven. Of zorgen we dat een team-building activiteit met collega’s in het teken komt te staan van het oplossing van (logistieke, marketing, …) vraagstukken van een bevriend goed doel.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial