NLdoet

Jaarlijks zetten we ons in om een initiatief in onze directe omgeving te ondersteunen. In 2017 hebben we geholpen ‘verticale tuinen’ aan te leggen bij het toenmalig onderkomen van Stichting Blije Buren; een initiatief om voedsel met een vlekje of waarvan de datum op de verpakking niet meer in de toekomst ligt, op te halen bij winkeliers en gratis uit te delen om hiermee bovenal mensen uit hun isolement te halen.

Over NLdoet: Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.