De Bubbelsactie in de spotlight

TV Rijnmond is jarig en trakteert Stichting Jarige Job

RTV Rijnmond is jarig en trakteert! Net als onze club zetten zij zich in voor Stichting Jarige Job en dat een hele week op TV en radio. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 december is de actieweek bij Radio en TV Rijnmond. De leukste, mooiste, grappigste, ontroerendste acties komen op radio, TV en internet. 
In het speciale programma Jarige Job TV zullen ook wij onze kunsten op ludieke wijze tonen. Het radio en TV interview hebben we met verve doorstaan dankzij de bevlogen verslaggever Jack Kerklaan en zijn sympathieke college Edo Pieper.

Aankomende twee weken zal onze bijdrage regelmatig uitgezonden worden. We hebben onze Bubbelsactie goed op de kaart weten te zetten en hopen dat we ook Serviceclubs in de omgeving van Rotterdam wakker zullen schudden om deel te nemen aan de actieweek van RTV Rijnmond. Ook In Amsterdam zijn er heel veel kinderen die door Armoede hun verjaardag niet kunnen vieren. Dit vinden wij onacceptabel. Elk kind verdient het om zijn verjaardag te vieren.

Hier hebben we jullie hulp bij nodig. Bestel een doos Wijn of Bubbels, kies je favoriete doel en steun 1 van de drie prachtige initiatieven. Naast  stichting jarige Job steunen we met de Bubbelsactie ook De Amsterdamse poezenboot & SHID. Dit zijn lokale doelen die onze steun hard nodig hebben.

 

IMG_6403IMG_6329

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial