Bedankt!! Een geweldige opbrengst voor drie prachtige initiatieven

Wij willen iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor de ”We serve Bubbels” actie. Dankzij jullie is de Bubbels actie wederom een groot succes geworden. Er zijn maar liefst 206 dozen besteld, in totaal 1236 flessen! Drie jaar op rij is deze actie georganiseerd en het overtreft zich elk jaar. Dit was ons niet gelukt zonder jullie steun! In totaal hebben we €2800 opgehaald, waar wij drie Amsterdamse doelen zeer blij mee hebben kunnen maken.

Aan De poezenboot en Stichting SHID hebben we een cheque van €800 mogen overhandigen. Stichting Jarige Job mochten we verblijden met maar liefst €1200. De tomeloze inzet van de organisatie, de leden, alle media-aandacht en onze aanwezigheid via vele social media kanalen, heeft geholpen bekendheid te geven aan de actie. Onze bubbels actie is zelfs op TV verschenen!!

Dankzij de fantastische samenwerking met het wijnhuis, wordt de gehele winst gedoneerd aan de 3 doelen! Zij stonden ons terzijde met heel veel enthousiasme, inzet en meedenken, waardoor de actie wederom een groot succes is geworden. De donaties komen bij drie prachtige initiatieven terecht, die het geld hard nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Wij wensen jullie een prachtig 2014

Lions club Amsterdam ‘t IJ

proeflokaal_large

 

BeiJY8dIYAEDDzz BeiKLU5IEAASzIc BeiLBrrIIAAnPkm

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial