Help mee en STEM! De Vitale Moestuin genomineerd voor Nationale Eenzaamheid Prijs

De Vitale Moestuin waar wij op 22 maart tijdens NLDoet keihard aan hebben meegewerkt, is genomineerd voor de Nationale Eenzaamheid Prijs. We hebben jullie stem hier nodig zodat ze de 1e prijs gaan winnen. De rolstoelvriendelijke moestuin wordt dagelijks gebruikt door de bewoners en is een enorme aanwinst voor zowel de bewoners en het personeel. Aankomend jaar helpen wij heel graag weer mee, maar eerst die prijs winnen, ze hebben het ontzettend verdiend!

De Nationale Eenzaamheid Prijs roept op en stimuleert iedereen – professionals, vrijwilligers en burgers – om eenzaamheid te signaleren en aan te pakken. Een deskundige vakjury heeft uit 67 inzendingen de drie beste activiteiten ter voorkoming en vermindering van eenzaamheid geselecteerd. Amsta is heel trots dat De Vitale Moestuin dat draait als dagbestedingsproject op locatie De Beusemaecker en Wittenberg een van de drie genomineerden is.

Tijdens het Nationale Eenzaamheid Congres en tevens de kick-off van de Week tegen Eenzaamheid op donderdag 25 september, wordt de winnaar bekendgemaakt door Staatssecretaris Van Rijn. Het congres wordt gepresenteerd door Hadassah de Boer. Naast de eer gaat de winnaar van de Nationale Eenzaamheid Prijs naar huis met een kunstobject en 5.000 euro ten behoeve van zijn activiteit. De nummers twee en drie ontvangen ieder 1.000 euro ten behoeve van hun activiteit. De zorginstelling Wittenberg hebben wij als club omarmt en Lionsclub ’t IJ zet zich hier veelvuldig voor in. De relaxkamer, de dag van de zorg, Dodenherdenking, het kerstdiner, etc. Ze kunnen altijd op ons rekenen en wij steken graag onze handen uit de mouwen.

Spread the word en stem dus massaal!

IMG_9398 IMG_9392 IMG_9385 IMG_9382

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial