De club van 100 van het #KinderBeestFeest

De Stichting KinderBeestFeest heeft tot doel chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen één avond in het jaar een onbezorgde avond in Artis te bezorgen. Een avond met tal van activiteiten voor de kinderen waarbij u kunt denken aan demonstraties door hulpverleners, optredens van muziekbandjes en artiesten, de aanwezigheid van clowns maar ook het (onder begeleiding van de dierenverzorgers) aaien en voeren van de dieren. Op een avond als deze kunnen zij, samen met hun ouders en broertjes/zusjes even helemaal onbezorgd zichzelf zijn. Onze Lionsclub zal deze avond voor alle gasten suikerspinnen draaien en popcorn gratis weggeven. Dit prachtige initiatief is mogelijk door de vele vrijwilligers en steun, steun van jullie!

Steun
Om het KinderBeestFeest financieel mogelijk te maken, zijn ze afhankelijk van donaties en sponsoring. Dit jaar is de Stichting Kinderbeestfeest begonnen met het opzetten van een Club van 100. Deze Club van 100 heeft als doel het Kinderbeestfeest extra financiële steun te kunnen verlenen. Met iedere gedoneerde € 5,- is het voor hen mogelijk een kind uit te nodigen voor het Kinderbeestfeest!

Lid worden
Om lid te worden van de Club van 100 doneert u slechts éénmalig € 100. Door deze bijdrage van € 100,- maakt u het mogelijk dat zij 20 kinderen deze fantastische avond kunnen laten beleven in Artis.

Hoe doet u mee? Heel eenvoudig! Door € 100,- over te maken op rekening NL45INGB0004914006 t.n.v. Stichting Kinderbeestfeest te Amsterdam o.v.v. uw (bedrijfs-) naam en e-mail adres.

Wat krijgt u ervoor terug?

  • Een vermelding op de website op de ‘Club van 100’ pagina. Hierbij wordt uw logo opgenomen met een doorlink naar uw website;
  • Een certificaat als bewijs dat u lid bent van de Kinderbeestfeest Club van 100;
  • ….. Het allerbelangrijkste is dat u als lid van de Club van 100 bijdraagt aan een fantastisch feest voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen in Artis.

De Stichting Kinderbeestfeest heeft een ANBI status. De schenking die u doet, mag u onder voorwaarden aftrekken in uw aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Presentatie
Het is mogelijk dat de Stichting Kinderbeestfeest langskomt om een presentatie te verzorgen over het unieke Kinderbeestfeest. Deze presentatie wordt verzorgd door niemand minder dan Amsterdammer van het jaar 2014 Iris Kuethe. Als medewerkster van Artis is Iris vanaf het begin af aan betrokken bij de organisatie van dit unieke feest. Voor haar jarenlange inzet heeft Iris begin dit jaar deze welverdiende titel mogen ontvangen. Indien u belangstelling heeft in een presentatie over het Kinderbeestfeest, kunt u een mail sturen naar kbfsponsoring@gmail.com Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie?
Op de website http://www.kinderbeestfeest.nl vindt u alle informatie. Zijn uw vragen hier niet beantwoord, neemt u dan contact op met Maurice Caris van het sponsorteam. U kunt dan een mail sturen naar kbfsponsoring@gmail.com of bellen met telefoonnummer 06-17580045.
Meer informatie over het KinderBeestFeest: Facebook  Twitter  Website  Youtube

slider_kbf

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial