Hollandse pot bij het project “Koken in een andere keuken”

Afgelopen zondag 1 maart zijn wij weer gaan koken voor 50 daklozen van het Stoelenproject in Amsterdam west! Dit keer bestond het team uit: Chef Peter en sous chefs Naymea, Martijn, Anne & Caroline. Onze ‘chef’ regelde groente en fruit waardoor we alleen nog de resterende boodschappen hoefden te doen, waarna we heerlijk aan het koken zijn geslagen. Op het menu stond hutspot met gekruide kip, een frisse salade en als dessert een fruitsalade met een plak cake. Een warme en voedzame maaltijd dat zeer gewaardeerd werd.

Koken in een andere keuken is een initiatief van Stichting Amsterdam Verbindt. De stichting staat voor het verbinden en het versterken van jong en oud, arm en rijk, allochtoon en autochtoon. Henny Heijmans 
is de Initiatiefnemer van Amsterdam Verbindt en zorgt ervoor dat er regelmatig gekookt wordt door vrijwilligers. Onze club wil zich graag aan dit initiatief verbinden en op regelmatige basis in de keuken verschijnen. Door elk jaar een Pubquiz te organiseren speciaal voor dit project, is van de opbrengst mogelijk om vier tot vijf keer voor daklozen te koken. Lijkt het jou ook leuk om een middag in de keuken te helpen, meldt je dan snel aan.

koken

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial