Kerstman voor één dag actie 

Het doel voor de kerstman voor één dag actie voor Voedselbank Amsterdam op zaterdag 16 december was om 150 kadotjes in te leveren voor kinderen uit Amsterdam West in de leeftijd van 0-16 jaar.

We stonden met een kerstboom op de hoek Kinkerstraat – Ten Kate Straat. Aan deze kerstboom hingen papieren kerstballen met daarop de leeftijd van een meisje of een jongetje. Aan voorbijgangers werd gevraagd een bal uit de kerstboom te pakken en voor een klein bedrag (3-5 euro) een verpakt cadeautje te kopen en dit terug te leggen onder de kerstboom. Naast de cadeautjes was Voedselbank Amsterdam op zoek naar vacuümverpakte jonge of belegen kaas en ook naar kindertandenpasta en kindertandenborstels.

Uiteindelijk werden ruim 220 cadeaus, 50 tandenborstels & tandpasta en 90 stukken kaas aan de Voedselbank gedoneerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial