Steven van der Linde

Hallo, ik ben Steven van der Linde en ik ben sinds april 2011 toegetreden tot Lionsclub Amsterdam ’t IJ.

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij Nielsen. Nielsen houdt zich naast marktonderzoeken ook met een aantal specialismen bezig, waaronder Spacemanagement. Hier ben ik als Country Manager Merchandising Services verantwoordelijk voor Nederland en stuur mijn team van experts aan. Onze taak is advies te geven en ondersteuning bieden aan onze klanten op het gebied van spacemanagement en Category Management.

Naast mijn werk bij Nielsen verzorg ik ook diverse werkzaamheden voor de winkel van mijn echtgenoot Christa. Zij is eigenaresse van de leukste kinderkleding winkel van Haarlem en omstreken: Rounders Junior Collection in Bloemendaal. Met een Hotelschool achtergrond kook ik met veel plezier voor vrienden en natuurlijk mijn eigen gezin. Als ik naast deze werkzaamheden nog tijd over heb speel ik graag golf of ik geniet van een goed glas wijn. Mijn twee kinderen volgen een HBO opleiding.

Al lange tijd liep ik rond met de gedachten mij aan te sluiten bij een Lions club, omdat ik het gedachtegoed van deze organisatie steun.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial