Goede opbrengst op Lions Leden Ontmoetingsdag te Zandvoort

Donderdag 29 november vond de Lions leden ontmoetingsdag plaats voor district 110 AN. De ruim 100 aanwezigen hebben bijgedragen aan een enorme impuls in de opberengst voor de goede doelen die wij steunen met onze “We Serve Bubbles”-actie. LC Amsterdam ’t IJ was natuurlijk aanwezig op dit event, gehouden in Strandpaviljoen Club Nautique aan de Zandvoortse boulevard. Ook hier hebben wij de aanwezigen de mogelijkheid geboden om Bubbels en wijn te bestellen en daarmee de goede doelen te steunen.

Daarnaast werd ook een ludieke loterij gehouden onder de aanwezigen. Een zeldzame fles 3 liter Hungaria DemiSec was de enige prijs in deze loterij. De Amsterdamse kunstenaar Pyotr van Mook heeft deze fles geheel beschilderd. De fles is voorzien van een certificaat van echtheid. Om 21.30 uur is het winnende lot uit de emmer getrokken. Lot nummer 071 werd gekocht door Rense de Boer (lid van LC Zuidas). Hij ging dan ook met deze fantastische prijs naar huis.

De opbrengst van de avond bedroeg € 531,64 en zal worden toegevoegd aan de totale opbrengst van de We Serve Bubbles actie.

Ook nog bestellen? Het kan nog, maar wacht niet meer te lang. https://www.lionsclubamsterdamhetij.nl/#wijnen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial