Karren voor het NDSM Kinderatelier

Met de opbrengst van Salon CUCU (ons eigen culinaire event: Dineren met kunstenaars in de tuin achter de Hermitage…) hebben we naast de Multimedia groep van Cordaan ook ons andere goede doel, NDSM Kinderatelier, blij kunnen maken.

Het NDSM Kinderatelier is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.  Onder begeleiding van kunstenaars van die op de NDSMwerf hun atelier hebben, gaan ze met allerlei creatieve technieken aan de slag. Elke week wordt door de betrokken kunstenaars een nieuwe techniek geïntroduceerd waarmee het thema van die middag wordt uitgewerkt. Dit varieert van timmeren, tekenen, werken met elektriciteit, schilderen, beeldhouwen tot werken met wind en water. Op 13 januari 2013 is het Kinderatelier weer van start gegaan.

Met de opbrengsten van Salon CuCU hebben we twee grote karren met kunststof kratten kunnen geven. De karren zullen gebruikt worden om het materiaal voor de workshops in op te bergen, maar vooral ook te vervoeren over het hele NDSM terrein, zodat de kinderen niet alleen binnen, maar bij lekker weer ook buiten aan de slag kunnen.

dsc_6031 dsc_6035

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial