Handjes uit de mouwen in Amsterdam Noord

IMG_8557Zaterdag 29 juni zijn wij wezen Tuinieren in De Bloemenbuurt in Amsterdam Noord.
In samenwerking met de Nederlandse Tuinenstichting en stichting Present hebben we 4 tuinen van hulpbehoevende Amsterdammers opgeknapt. De bewoners hebben zelf onvoldoende geld, netwerk of gezondheid om de klus te klaren en hebben onze hulp hard nodig.

In de vroege ochtend werden we welkom geheten door Carlo de Waal, de Present vertegenwoordiger. Na een korte uitleg vertrokken we met tuingereedschap onder de armen richting de verwaarloosde tuinen en zijn we aan de slag gegaan. Wij hebben de aanwezige woekerplanten en onkruid verwijderd en hebben in 1 tuin nieuwe beplanting aangebracht. De weersvoorspellingen waren niet al te gunstig, maar het geluk stond aan onze kant. Er is geen druppel gevallen.

De bewoners genieten op dit moment van hun compleet opgeknapte tuin. Het was een zeer geslaagde dag. We hebben ons zo hard in het zweet gewerkt, dat het wel heel gek moet lopen als we morgen niet veel spierpijn zullen hebben. Het was het meer dan waard.

Untitled1

Untitled2

Untitled3

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial