Kabinetswisseling district 110AN

Zaterdag 30 augustus werd de kabinetswissel gehouden in Museum “De Zwarte Tulp”,  te Lisse. De huidige, aftredende & nieuwe leden van het Kabinet 110AN waren aanwezig, vergezeld door hun partners. Vanuit onze club zal Marjolein Goedhardt-Westerbaan de rol als commissaris PR & Communicatie op zich nemen. Online vindt je meer informatie over het voltallige kabinet.

Onder leiding van een gids werd er een bezoek gebracht aan het museum, waar de geschiedenis van de tulp en andere bolgewassen uit de doeken gedaan. Tijdens de borrel vond de eigenlijke kabinetswisseling plaats, waar al snel duidelijk werd dat dit kabinet er  met enthousiasme tegenaan gaat.
Voor het functioneren van Lions Nederland zijn er op verschillende niveaus in de organisatie mensen werkzaam als vrijwilliger. Om de organisatie goed te laten functioneren is er een bestuur op zowel landelijk als district niveau actief. Op basis van kennis, ervaring, motivatie en interesse kunnen leden hier gevraagd voor worden. Er zijn regelmatig vacatures vacant. Interesse voor de toekomst? houd de website www.lions.nl goed in de gaten.

Schermafbeelding 2014-09-11 om 14.20.36 Schermafbeelding 2014-09-11 om 14.20.19

P1390024 (640x480)

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial