Testbeeld, Testbeeld – Stichting babyspullen in de spotlight

Geheel in stijl presenteerde quizmaster Kay Goedhardt de 2e Editie van de benefiet Pubquiz, georganiseerd voor stichting Babyspullen. Er waren veel “oja, wat was het ook alweer” momenten. Een brede kennis was vereist bij de Boyband-tunes, Stripfiguren, sport, actualiteiten, etc
Tien teams streden om de felbegeerde 1e plek.  Het was een nek aan nek race en team ‘Wamberto United’ ging er met de prijzen vandoor. ‘Curlingteam Slotervaart’ werd 2e en de eervolle derde plek ging naar het team ‘Krop sla’. We werden als vanouds hartelijk ontvangen in restaurant La Festa, waar alle quizzers werden voorzien van een drankje en happerij. Dit werd ons belangeloos door eigenaar Aydin aangeboden. Onze dank is zeer groot!

De opbrengst is een mooie €340 en gaat volledig naar stichting Babyspullen Zij helpen ouders die in financiële nood zitten bij de aanschaf van babykleding en spulletjes via een babystartpakket. Stel je voor: Je bent zwanger en dan slaat het noodlot toe. Je verliest je baan, wordt ziek. Met geluk krijg je hulp van familie en vrienden. Maar wat als deze hulp uitblijft? Speciaal voor deze ouders is deze stichting opgericht. De vrijwilligers zijn in heel Nederland actief en verzorgen nu circa 600 pakketten per jaar, maar als we je vertellen dat er 60.000 kinderen in Nederland in armoede opgroeien schrik je toch wel even.
De €340 zal geïnvesteerd worden in verzamelbakken, zodat op nog meer plekken tweedehands babyspullen ingezameld kan worden. En na deze actie blijven we helpen. Ze hebben heel veel hulp nodig op het gebied sorteren, inpakken, inzamelen, noem maar op. Wil jij meehelpen? Bezoek hun website. Ze zijn enorm blij met elke vorm van ondersteuning.

We willen alle Pubquiz deelnemers enorm bedanken. Zonder jullie had het niet zo’n succes kunnen worden. Ook namens alle moeders die een babystartpakket mogen ontvangen door dit prachtige initiatief.
De volgende Pubquiz zal in het najaar plaatsvinden. We houden iedereen uiteraard online en offline op de hoogte!

IMG_0319

IMG_0324 IMG_0329


Schermafbeelding-2014-01-09-om-16.07.06

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial