Handen uit de mouwen tijdens NLDoet

Overal in Nederland gaan vrijwilligers en dus ook onze Lions aan de slag voor NLdoet 2015. Zin om mee te doen? Wij gaan zaterdag 21 maart onze handen uit de mouwen steken tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dit jaar gaan we de feestzaal in het `doveninstituut te Amsterdam opknappen. (SWDA)

Actie
SWDA is een welzijnsstichting voor en door Doven. Zij verhuren de Stadhouderszaal in hun gebouw regelmatig als feestzaal of voor vergaderingen en congressen. Door een zware lekkage in 2014, kunnen de muren van deze zaal wel een likje verf gebruiken. Ook het podium wil graag opgefrist worden. Wij helpen hen graag en zullen er voor zorgen dat het er weer fris en fruitig uit komt te zien. De voertaal deze dag is het Nederlandse Gebarentaal. Maar met handen en voeten komen we er zeker uit. Het beloofd een bijzondere en actieve middag te worden. En het maakt de dag extra bijzonder doordat we een stukje Dovencultuur en Gebarentaal meekrijgen

Doe mee
Zet 21 maart maar vast in je agenda en meld je bij ons aan. Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de personen achter onze Lionsclub? Dit is een perfecte manier om ons beter te leren kennen en meer over onze andere acties te horen. We zouden het leuk vinden om met je kennis te maken. We starten om 10:00 en hopen de klus geklaard te hebben rond 16:00. Om de dag gezellig af te sluiten hebben we na afloop een borrel gepland. Voor meer informatie over dit initiatief: peter@lionsclubamsterdamhetij.nl / Caroline@lionsclubamsterdamhetij.nl

NLDoet
Vorig jaar gingen ruim 325.000 mensen aan de slag bij zo’n 8.600 klussen, een recordaantal. Vele Lionsclubs steken graag de handen uit de mouwen, vorig jaar maar liefst ruim 150 clubs in heel Nederland. Ze knappen tuinen op, voorzien de boel van een frisse nieuwe kleur, maken speeltuintjes, richten een verblijf gezellig in, of timmeren een tuinhuis of pergola. Dit jaar rekenen we op nog meer Lions die meedoen aan NLdoet.#WeServe is niet voor niets het Lions motto

nldoet2104

Actie NlDoet 2014 Moestuin aanleggen bij verzorgingstehuis Wittenberg te Amsterdam

2014nldoet

Actie NlDoet 2014 Moestuin aanleggen bij verzorgingstehuis Wittenberg te Amsterdam

nldoet nldoet2

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial