Pubquiz datum bekend

Zondagmiddag 22 Februari is het weer zover en organiseren wij alweer de 4e Editie van onze succesvolle Benefiet PubQuiz in La Festa. Jullie zorgen keer op keer voor de gezelligheid en een hilarisch, leerzame middag. Deze keer zetten we stichting Kinderbeestfeest in de schijnwerpers. Bij eerdere edities hebben wij met trots €500,- mogen overhandigen aan stichting Michael Wings en is ook Stichting Babyspullen verblijdt met 360,- aan producten voor in hun boxen. Dankzij de laatste pubquiz hebben we al 3 keer kunnen koken voor daklozen bij het Stoelenproject, met nog een 4e datum in de planning. Een pubquiz is niet alleen leuk, maar doet ook zoveel goeds.

De PubQuiz zal in teams van maximaal 5 personen gespeeld worden. Naast team aanmeldingen zijn individuele aanmeldingen altijd mogelijk. Wij zorgen voor een strategische indeling. En er zijn weer leuke prijzen te winnen die zoals altijd door sponsoren beschikbaar worden gesteld.

KinderBeestFeest is een besloten feestavond waarbij ruim 1.500 chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen een onvergetelijke avond hebben in de dierentuin. Tijdens het KinderBeestFeest kunnen deze kinderen voor een avond echt zichzelf zijn en even vergeten dat ze ziek zijn. De ruim 5.500 gasten worden met loeiende sirenes opgehaald vanuit de ziekenhuizen en instellingen in Noord Holland & Flevoland. Ze worden vervoerd met bussen, brandweer-, politie- en ziekenauto’s en begeleid door politiemotoren. De initiatiefneemster Iris Kuethe is al 25 jaar dierenverzorger in Artis, en is al vijftien jaar de drijvende kracht achter het KinderBeestFeest in Artis. De maandenlange voorbereiding doet zij in haar vrije tijd, samen met vele vrijwilligers. Meer info over deze toppers; Twitter  Facebook  Youtube Ze is ook niet voor niets benoemd tot Amsterdammer van het jaar 2014.

Zondagmiddag 22 Februari Ontvangst vanaf 14.30 uur. De PubQuiz zal starten om 15:00 en rond 17h15 volgt de uitslag. Dit evenement zal weer plaatsvinden in Italiaans Restaurant & Pizzeria La Festa, Hazenstraat 64 in Amsterdam. Op de Nassaukade kan er gratis geparkeerd worden.

Deelname is slechts €10 per persoon, inclusief een welkomstdrankje naar keuze & Italiaanse versnaperingen! Dit wordt volledig gesponsord door Restaurant La Festa. De opbrengst van de PubQuiz gaat volledig naar het goede doel.

Eten? Ristorante & Pizzeria La Festa hanteert scherpe prijzen, werkt enkel met verse producten én heeft een uitgebreide keuze aan Italiaanse specialiteiten. Na de PubQuiz zal het restaurant ook voor andere gasten opengesteld worden. Het restaurant in de Jordaan is populair & een echte aanrader.

Hoe schrijf ik me in? Stuur ons een e-mail naar pubquizlions@gmail.com Wees er snel bij! Er is plek voor 12 teams/ 60 mensen.

Lionsclub Amsterdam ’t IJ is een jonge club en wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Gedurende het hele jaar organiseren wij verschillende acties, of we steken onze handen uit de mouwen. Voor meer informatie over onze actiesleden en activiteiten, volg ons online op Twitter, Facebook Youtube

Tot zondagmiddag 22 februari!

Het belooft wederom een gezellige & leerzame middag te worden

Naamloos

music iris clown beestfeest

 

 

 

 

 

 

4ePubquizfeb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://youtu.be/ttO8xnHvkuQ

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial