Bubbelsactie 2014 ten einde met opnieuw record

De bubbelsactie van 2014 is op 21 december met veel succes afgerond. Met 217 bestelde dozen en een opbrengst die ver boven die van vorig jaar ligt kunnen we de actie wederom een groot succes noemen. De goede doelen hebben dit jaar zelf ook een goede boost aan de opbrengst gegeven door actief mee te verkopen. Ook de dit jaar voor de tweede keer georganiseerde borrel heeft een bijzondere bijdrage geleverd aan het resultaat.

Er zijn natuurlijk een aantal mensen die we in het bijzonder moeten bedanken voor hun bijdrage aan de actie; Vanessa die geheel belangeloos de prachtige posters heeft ontworpen, Bert die wederom een fantastische gastheer was voor de borrel en natuurlijk last but not least Gerrie “bubbelsman” (is daar al een action figure voor ontworpen?) zelf die in de voor hem toch al drukke decembermaand zijn bubbels weer tegen kostprijs ter beschikking heeft gesteld en bovendien alle dozen minimaal vier keer in zijn handen heeft gehad! Zonder hun bijdragen was de opbrengst nooit zo hoog geweest.

Tijdens onze nieuwjaars borrel zullen we de opbrengst officieel met de goede doelen delen.  Kunnen we meteen beginnen aan de opzet voor de actie van volgend jaar.

champagne proosten

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial