Avondje inpakken bij Stichting Babyspullen

LC Amsterdam ’t IJ was afgelopen dinsdag op lokatie. In plaats van een bijeenkomst in het Manor Hotel was er een doe actie bij Stichting Babyspullen. 12 enthousiaste Lions togen naar Alkmaar om daar in de CityBox van Stichting Babyspullen een avondje de handen uit de mouwen te steken.

Denken en doen
Grof sorteren, fijn sorteren, kleding opvouwen en boxen vullen. Wij hadden het genoegen om de vaste vrijwilligers een avondje te helpen. Bergen kleding werden er weggewerkt en stapels dozen gevuld. Ook werd er gebrainstormd met oprichtster Marjolein. Vraagstukken over bijvoorbeeld logistieke uitdagingen en het werven van donateurs werden voorgelegd aan de ‘denk tank’ van Lions Amsterdam ’t IJ. Een geslaagde avond waarop ook de inwendige mens uiteraard goed gezorgd werd. #We Serve is in het gezelschap van fijne mensen en wat gezelligheid geweldig om te doen!

Professioneel en georganiseerd
Stichting Babyspullen is ondertussen een van de vaste doelen van Lions Amsterdam ’t IJ geworden. Met meerdere acties en donaties hebben we ze de afgelopen twee jaar ondersteund. Voor dit geweldige goede doel rekken wij het begrip “Regio Amsterdam” graag wat op. De vrijwilligers van Stichting babyspullen geven elk jaar meer boxen uit aan jonge ouders die het nodig hebben. Het viel de Lions die al eerder op deze lokatie ware op dat de ruimte er steeds professioneler en georganiseerder uit ziet. Het is ongetwijfeld niet de laatste keer dat wij wat voor deze geweldige organisatie kunnen betekenen.

Babyspullen doneren?
Heb je ook nog zoveel babyspullen op zolder liggen waar de kinderen zijn uitgegroeid? Stichting Babyspullen verzamelt babyspullen die verzonden worden naar ouders die het financieel zwaar hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Haal die doos met spulletjes maar snel van zolder en lever het in op een van de verzamelpunten. Je geeft hiermee veel baby’s de start die ze verdienen.

Mariken Church-Rijpert11009213_962699720416763_6210316852457965315_n

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial