Benefiet filmvoorstelling ‘Rendez-Vous’ 7 juni 2015

Aanstaande zondag 7 juni 2015 organiseert Lionsclub Amsterdam ’t IJ in bioscoop Het Ketelhuis een benefiet filmvoorstelling voor Stichting Witte Bedjes. De opbrengst van deze feestelijke middag gaat naar het fonds voor een bioscoopzaal in het Emma Kinderziekenhuis. Kaarten voor de Nederlandse thriller ‘Rendez-Vous’ (12+) kunnen online worden gekocht via het ketelhuis.

Deze exclusieve filmvoorstelling is een actie van LC Amsterdam ’t IJ om geld in te zamelen ten behoeve van een bioscoopzaal voor zieke kinderen in het Emma kinderziekenhuis. Het Ketelhuis op het Westergasterrein stelt voor dit evenement haar grote zaal en de nodige mensen en middelen beschikbaar.

Bezoekers worden zondag 7 juni 2015 om 16.30 uur feestelijk ontvangen met rode loper en een glas wijn. De film Rendez-Vous is een Nederlandse thriller en speelt zich af in Frankrijk. De film zelf start rond 17.45 uur. Een toegangskaart kan online worden gekocht via http://ketelhuis.shop.activetickets.com/ en kost 25 euro.

Rendez Vous is een spannende thriller over een gezin dat naar Frankrijk vertrekt om daar helemaal opnieuw te beginnen. Het verhaal is gebaseerd op de bestseller van schrijfster Esther Verhoef dat in Nederland al 325.000 keer over de toonbank is gegaan en vertaald in o.a het Engels, Duits, Russisch. Antoinette Beumer neemt de regie voor haar rekening, zij maakte eerder filmhits als ‘Loft’ en ‘De Gelukkige Huisvrouw’ dus de ingrediënten voor een succes zijn aanwezig.

De cast bestaat uit o.a. Mark van Eeuwen, waar hij de rol van Eric speelt, de man van Simone. (ook wel bekend als Jack van Houten uit Goede Tijden Slechte Tijden) Simone wordt gespeeld door Loes Haverkort, die het roer volledig omgooit en samen met haar man en kinderen een bouwvallig landhuis betrekt in Frankrijk. Peter Paul Muller die we kennen als Martin Morero uit Gooische Vrouwen zal te zien zijn in de rol van aannemer Peter. Die verbouwing gaat natuurlijk helemaal mis….. of toch niet….. bestel hier de kaarten voor slechts €25 en steun hiermee het goede doel. Een succesvolle middag gegarandeerd.

RENDEZ-VOUS_MATERIALEN_ARTWORK_SIMONE & MICHEL Logo Ketelhuis_+W_Klein

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial