Governor’s Appreciation Award voor Martijn Jongkind

Tijdens de uitreiking van de cheques tijdens de bubbels actie afsluiting, hadden we voor een bijzonder lions lid een speciale verrassing.
Als er iemand in de afgelopen tientallen jaren een stille kracht is geweest binnen Lions land dan is het Martijn wel. Hij is van grote toegevoegde waarde voor zijn eigen club ’t IJ, maar ook voor velen binnen het district. Hij heeft veel website gebouwd en in zijn beheer om iedereen bij te staan met raad en daad. Voorbeelden ervan zijn LC Amsterdam ’t IJ, zijn eigen club, maar ook de website van onze moederclub LC Zuidas, het Lions district 110AN, Leo’s Amsterdam, Leo’s Haarlem, Leo’s Europa en ga zo maar door. Niet alleen voor de clubs zet hij zich in, maar ook voor de diverse acties sites en de goede doelen staat hij klaar met een topsite en/of advies. Denk hier bijvoorbeeld aan de succesvolle bubbels actie die we als club elk jaar organiseren. Mede door zijn hulp zou de www.bubbelsactie.nl nooit zo een groot succes zijn geworden.

Handen uit de mouwen
Martijn helpt altijd mee aan de modernisering van LC Amsterdam ’t IJ en is bij iedere club actie betrokken als het gaat om de techniek en helpt graag mee als er werk aan de winkel is. Een moestuin, het doveninstituut schilderen, bestellen van clubshirts, koken in een andere keuken. een actie is niet compleet als Martijn er niet bij is. Hij toont deze inzet niet alleen bij de Lions, maar is daarvoor ook lange tijd tijd actief geweest bij de leo’s. Het is iemand die niet persé in de spotlight hoeft te staan, maar als er iemand het verdiend een keer op de voorgrond in het zonnetje gezet te worden, dan is het Martijn wel.

Fijn mens
Martijn is nooit te beroerd om iets op te pakken, van iets heel simpels tot iets groots. Hij vindt altijd wel een gaatje in zijn drukke agenda om het op te pakken voor een ander. Naast zijn inzet voor de club en alles wat hij heeft gedaan voor de Leo’s en Lions is hij gewoon ook een heel fijn mooi mens. Ps. natuurlijk heeft iedereen ook een minpunt… smaak voor kersttruien heeft hij niet 😉

Governors appreciation Award
Wij zijn trots op Martijn als Lions lid en de Governor’s Appreciation award is terecht bij hem opgespeld door Gouverneur mark Wijngaarde. het kwam voor hem als een complete verrassing dat het extra bijzonder maakte. Elk lid van Lions club ’t IJ is het er mee eens; “Martijn dit is zo enorm verdiend”

IMG_0637
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial