Computers gezocht i.s.m AmsterdamVerbindt

LC Amsterdam ’t IJ draagt het initiatief AmsterdamVerbindt een warm hart toe. Zo zijn wij zo’n vier keer per jaar actief bij het project ‘Koken in een andere Keuken’. Initiatiefnemer van AmsterdamVerbindt Henny Heijmans is ook actief in de noodopvang voor vluchtelingen. Voor de vier noodopvang lokaties in Amsterdam is men dringend op zoek naar computers.

Doneer een PC
Een grote wens is om in de vier noodopvang lokaties voor vluchtelingen in Amsterdam internet café’s op te zetten. Het is echt belangrijk voor de vluchtelingen om op deze manier met de buitenwereld verbonden te kunnen zijn. Voor deze cafés is men op zoek naar in totaal 80 PC’s (niet ouder dan 4 jaar).

Heb je, of ken je iemand in je omgeving die wellicht een computer te doneren heeft, neem dan contact op met Vice President LC ’t IJ Caroline Coffrie via: carolinecoffrie@hotmail.com
Het beste uit elkaar halen om zo samen verder te komen
AmsterdamVerbindt is een beweging die werkt aan een Amsterdam waar mensen naar elkaar omkijken en elkaar vooruit helpen. Het gaat om extra kansen bieden aan mensen die het nodig hebben. Amsterdammers van jong tot oud, van Noord tot Zuid doen mee. Elkaar ontmoeten en samen iets terugdoen voor de samenleving. Het bedrijfsleven en particulieren bundelen hun krachten en verbreden hun horizon. 

Mariken Rijpert

240_F_77656720_uI8d95e46p99oD8yoev62G00kr4WflUP

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial