Bestellen maar voor die toppers

De 5e bubbelsactie van LC ‘t IJ is van start gegaan. In 2014 hadden we een record van 217 (dozen) bestellingen, met een opbrengst van meer dan €3500. Dit hopen we met jullie hulp te evenaren of, nog beter; te verbeteren. We verkopen een variëteit aan bubbels en wijnen waarvan de opbrengst rechtstreeks naar Stichting Hulppost Indische- Dapperbuurt, StreetsmArt & Stichting Babyspullen gaat.

Doel
Het doel van de bubbelsactie is heel eenvoudig, we willen zoveel mogelijk geld ophalen voor 3 lokale toppers. Dit doen we door de verkoop van een ruime keus aan bubbels & wijnen die het wijnhuis ons tegen kostprijs beschikbaar stelt. Waarom? Omdat hij net als jij een weldoener is. Dit betekent, dat wanneer jij bubbels of wijn koopt, je hetzelfde betaalt als in de winkel, alleen gaat er nu een groot deel naar de doelen. Een win/win dus!

Nieuwsgierig?
Wederom organiseren wij een proeverij  bij Outsider Art (naast de Hermitage in Amsterdam), zodat je al onze wijnen kunt proeven. Dit jaar hebben we nieuwe wijnen in het assortiment, dus dit is de perfecte gelegenheid om een aantal daarvan te gaan proeven. Tevens kun je kennis maken met de goede doelen die we met deze actie steunen. Datum: 27 november, vanaf 19 uur. Gratis entree en je bent meer dan van harte welkom om vrienden mee te nemen! Aanmelden hoeft niet, kom gerust langs.

Win/win
De eerste win is voor jou, want geloof me, de bubbels/wijnen zijn van een uitstekende kwaliteit. De tweede ‘win’ is voor het goede doel, want de volledige opbrengst van de actie gaat naar hen toe! Daarnaast draait de hele actie op vrijwilligers waardoor er niets aan de strijkstok blijft hangen. Wat wij belangrijk vinden, is dat je bij je bestelling zelf kunt kiezen welk doel je wilt ondersteunen. Je kunt dus doneren aan het doel dat jou het meest aanspreekt, waaronder:

SHID In de Indische buurt zijn Stichting Hulppost Indische-Dapperbuurt (SHID) en StreetsmArt actief in het opvangen van jongeren. Met de boot van SHID varen zij even weg van hun problemen, terwijl ze oplossingen bespreken. Of ze krijgen er “Een schop onder de hol en een aai over de bol”, volgens begeleider Eric Parmanand.
* Bij Streetsmart  worden ze in huiskamers aangemoedigd hun talenten te gebruiken.

Stichting Babyspullen geeft gratis starters-pakketten weg aan aanstaande ouders die in financieel zwaar weer verkeren. Elke baby verdient immers een goede start

De boot van SHID, het pand van StreetsmArt en de inzamelbakken van Stichting Babysullen zijn er, maar de gemeente geeft minder subsidie wegens bezuinigingen. Voor respectievelijk het liggeld, voor Streetsmart activiteiten en voor nieuwe flesjes en spenen, is er geen geld. Met de bubbelsactie.nl willen we deze wensen vervullen.

Onze club met vrijwilligers steunt deze doelen met donaties, middelen of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Leden vinden het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de stad waarin zij wonen en werken en willen mensen die het minder goed getroffen hebben bijstaan. Dit wordt gedaan onder het motto “We serve”.

12219486_738653656235314_5190897473306789581_n

 

 

boot-320x2001 babyspullen-320x200 streetsmart-320x200

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial