Even aandacht voor Goede Doel Shop

Als Lions het IJ staan we zelf regelmatig met de “voeten in de klei” om maatschappelijke bijdragen te leveren, maar blijven we ook graag op de hoogte van ontwikkelingen van wat collega’s doen. Zo gebruikt een aantal van de leden de Goede Doel Shop. Tijdens het shoppen online kun je een marge van jouw aankoop doorverwijzen naar een goed doel van jouw keuze!

“Achter Goede Doel Shop zit een gemotiveerd en gepassioneerd team van voornamelijk vrijwilligers die graag een verschil wil maken. Met dit team doen zij er alles aan om het uiteindelijke doel te bereiken:┬ástructureel steun geven aan maatschappelijke projecten.” Aldus de Goede Doel website.

Door dit berichtje te plaatsen hopen we dat er weer wat meer mensen zullen weten van deze site en inderdaad, steun te geven aan de vele maatschappelijke projecten. Gewoon terwijl je online aan het shoppen bent, hoe makkelijk kan het zijn!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial