Even voorstellen: onze vier nieuwe leden van 2017

In deze feestmaand heeft ook Lionsclub Amsterdam ‘t IJ wat te vieren. In 2017 verwelkomden we namelijk maar liefst vier nieuwe leden (vlnr): Zoridza, Henny, Wendy en Robert. De club blijkt een aantrekkingskracht te hebben op mensen vanuit allerlei windstreken: respectievelijk zijn ze geboren en getogen in Curacao, Brabant, Frieland en Den Haag. Als Lionsclub Amsterdam ‘t IJ zijn we blij met deze aanwinsten die de verscheidenheid, dynamiek en impact van onze club verder onderstreept.
Wie gaan er schuil achter al die speldjes en oorkondes? Een korte persoonlijke introductie.

 

Ik ken Lions van…

Zoridza: “Als voormalig lid van de Leo Club op Curaçao ken ik de Lionsclub al sinds mijn jeugd. Daar werkten de Leo’s en de Lions regelmatig zij aan zij en ik heb nog veel fijne herinneringen aan die tijd.”

Henny: “In mijn vorige woonplaats Zoetermeer was ik een flinke tijd lid van de ladies Lionsclub Soetermare. Ik heb er in 2016 nog net het derde lustrumfeest meegemaakt. Het heeft mijn leven verrijkt.

Wendy: “Afgelopen jaren ben ik actief geweest als vrijwilliger bij de drakenbootvereniging waar ik lid van ben. Enkele andere leden daar waren Lions.”

 

Ik ben lid geworden omdat…

Zoridza: “Ik wilde graag weer in groepsverband  een steentje bijdragen aan onze samenleving. Ik weet dat de Lionsclub zich hiervoor inzet en deze actieve gemengde club gelijkgestemde vrijwilligers bij ‘t IJ leek mij een goede match en dat blijkt ook zo te zijn.”

Henny: “Na mijn verhuizing naar Amsterdam in 2008 ben ik nog een aantal jaren in Zoetermeer lid gebleven, maar eind 2016 heb ik de stap gewaagd om lid te worden van een Amsterdamse club om nieuwe sociale contacten op te doen.”

Wendy: “Naast mijn werk en de drakenboot-vereniging was ik simpelweg toe aan een nieuwe uitdaging.”

 

Over een jaar hoop ik terug te kijken op …

Zoridza: “Een jaar waarin we met de club een mooie bijdrage leveren aan verschillende goede doelen om zo de maatschappij beetje bij beetje, fijner en prettiger te maken door bundeling van onze krachten.”

Henny: “Dat ik kan zeggen dat ik me heb ingezet voor goede doelen in mijn naaste omgeving Amsterdam.”

Wendy: “Veel plezier. Zowel door het deelnemen aan de verschillende vrijwilligersactiviteiten van de club als de vergaderingen.”

 

  • Wil je meer over deze – en alle andere – leden van Lionsclub Amsterdam ‘t IJ weten? Neem dan een kijkje in onze gallerij.
  • Ook in het nieuwe jaar staan wij open voor enthousiaste nieuwe leden. Schuif jij aan?
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial