Lions speeddaten tijdens District 110AN meet-up

De jaarlijkse ledenontmoetingsavond District 110AN was dit keer neergestreken in restaurant Nice in Amstelveen. Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoeten vele leden van ongeveer 50 clubs uit het district elkaar en natuurlijk was LC Amsterdam ’t IJ vertegenwoordigd.

Inspirerende acties

Er werden acties van verschillende clubs gepresenteerd: de opzet van een nieuwe internationale Lionsclub voor Groot-Amsterdam, een nieuwe actie in het kader van duurzaamheid en een oproep om Vreemd en Oud geld in te zamelen. Uiteraard kon in dit rijtje de promotie voor onze Bubbelsactie inclusief uitnodiging voor de proeverij 7 december a.s. niet ontbreken. Wij hopen veel mede-Lions uit 110AN te zien (bestellen).

Nieuwe contacten

Ook hebben we een rondje speed-daten gedaan. Zoek eens iemand op wie je nog nooit hebt ontmoet en neem eens de tijd voor een gesprek. Het leverde leuke nieuwe contacten op. En dat is nou precies de bedoeling van de ledenontmoetingsavond; in een informele setting bekende en onbekende mede-Lions ontmoeten.

Hilariteit alom toen ook Sinterklaas en zijn roetveeg Piet een bezoekje kwamen brengen. Een prachtige actie van LC Almere die zich elk jaar verhuren als Sint en Pieten en daar mooie doelen mee steunen.

Het was een Lions speeddaten tijdens District 110AN meet-up avond die ook voor ons weer nieuwe ideeën en contacten heeft opgeleverd.

Kijk op ons YouTube channel voor een sfeerimpressie: https://youtu.be/zZrRSwmhgAM

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial