Doe mee met de leukste pubquiz van Amsterdam en geef kinderen met hersenstamkanker een kans!

Op donderdag 28 maart vindt alweer de vierde editie plaats van De Grote Pubquiz in de Melkweg Amsterdam. De opbrengst komt ten goede aan stichting Semmy. Het wordt een spectaculaire avond met wel 70 teams en veel entertainment waaronder een bekende DJ en livemuziek van high-energy feestband The Night Flight. Natuurlijk zijn er weer fantastische prijzen te winnen. Ook dit jaar is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de pubquiz een hapje te eten in de Melkweg. Inloop en start eten 18:30. Aanvang pubquiz 19:30.

 

Heb jij altijd al willen laten zien dat jouw team het beste pubquiz team van Nederland is? Grijp dan nu je kans en schrijf je in op http://degrotepubquiz.amsterdam Het aantal nog beschikbare tafels is beperkt.

 

Stichting Semmy werd opgericht door de ouders van Semmy, die net als nagellakheld Tijn, de ongelijke strijd tegen hersenstamkanker niet heeft kunnen winnen. De kans op genezing is helaas nog 0%. Met jullie deelname aan De Grote Pubquiz 2019 steunen jullie het goede werk van deze stichting.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial