Marjolein in het zonnetje gezet

Zeer verdiend ontving ons lid Marjolein de Governer’s Appreciation Award uit handen van onze Vice Council Chairman Marinus Zwart. Van harte gefeliciteerd!

Hoogste onderscheiding

De Governer’s Appreciation Awards één van de hoogste onderscheidingen die gegeven kan worden aan Lionsleden. Alleen een lid die zich buitengewoon heeft ingezet voor de club of de organisatie komt hiervoor in aanmerking. Marjolein is zo’n buitengewoon lid!

Jarenlange inzet

Marjolein is binnen onze club lid van het eerste uur en zet zich al vele jaren in voor de Lionsorganisatie. Niet alleen door tijdens onze clubacties de handen uit de mouwen te steken –bijvoorbeeld als vaste juryvoorzitter bij de Grote Pubquiz-, als initiatiefneemster voor de LCIF Refugee Assistance Grant, maar ook als PR en Communications Officer voor onze club èn de rest van het District 110AN.

Lionsclub 2.0

Met schijnbaar onuitputtelijke enthousiasme en energie maakt Marjolein de Lions zichtbaar voor de buitenwereld en brengt ze in beeld dat het zeker geen stoffige oudemannenclub is, maar een organisatie met jonge, actieve mensen die zich willen inzetten voor de maatschappij.

Trots!

Wij zijn trots op onze Marjolein: heel erg bedankt voor jouw inzet!

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial