Bakken en liefde uitdelen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag van de liefde! Wat ons betreft de dag om de liefde uit te delen aan ouderen, mensen met een krappe beurs of mensen die eenzaam zijn. Dit weekend zijn een aantal leden in groepjes van 2 druk bezig geweest in de keuken. Wij zijn als club lekker creatief bezig en maken we koekjes en cakejes in hartjes thema. Een initiatief van Serve The City!

Door corona kunnen we helaas nog steeds niet bij elkaar in actie komen. Via de club app worden veel leuke foto’s en filmpjes gedeeld van deze handjes-uit-de-mouwen actie, waardoor we het toch voelt alsof we het met samen doen. Er hielpen ook een aantal kandidaat-leden mee om zo in kleine vorm toch kennis te maken met onze Lionsclub en acties. Vanmorgen mochten wij de baksels op een centraal punt in Amsterdam inleveren. De organisatie van Serve the City zorgt dat alles op een veilige manier bij de juiste mensen terecht komt. Bij het inleveren kregen we nog een mooi boeket tulpen mee, één voor ons zelf en één om als Valentijnscadeautje weg te geven. Wat een super initiatief, en super organisatie!

    

 

 

 

 

 

 

 

Serve the City is een wereldwijde vrijwilligersbeweging die zich in verschillende wereldsteden op praktische wijze inzet voor het welzijn van haar inwoners. Dak- en thuislozen, mensen die hun leven even niet op orde hebben, de asielzoeker, de oudere medemens, verstandelijk en lichamelijk beperkten, kinderen en nog veel meer mensen in Amsterdam.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial