Lionsclub Amsterdam t’IJ tijdens Covid

Oline vergaderen…

Net zoals vele andere Lionsclubs kunnen wij al lange tijd niet fysiek samen komen op onze vaste vergadervonden twee keer per maand. Door corona zijn alle vergaderingen digitaal op een veilige afstand vanuit onze eigen woonkamer. Dat was in het begin even wennen, maar inmiddels weten we bijna niet beter. Met de online vergaderingen houden we alle leden aangesloten en kijken we samen op welke manier wij ons binnen de RIVM richtlijnen in kunnen zetten voor lokale goede doelen. Hieronder een paar screenshots van onze vergaderingen afgelopen maanden.
Daarnaast hebben we een paar keer met kleine groepjes buiten op anderhalve meter een drankje gedaan omdat het toch wel leuker is elkaar even in het echt te zien.

 

 

 

 

 

BREUGEM Online bierproeverij…

Ook de vaste borrels na de vergaderingen kunnen niet meer plaatsvinden. Om toch met de hele Lionsclub te kunnen borrelen hadden wij dinsdag 2 maart een online bierproeverij verzorgd door Brouwerij Breugem. Thuis hebben alle leden een bierpakket ontvangen met lokale speciaal biertjes en lekkere snacks van lokale ondernemers. In een online omgeving had elk lid zijn eigen avatar, waarmee je door een digitale kroeg, terras en game hall kon lopen. Heel erg leuk om in deze informele en gezellige setting samen te komen.

 

        

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial