Verzorgingshuis AMSTRA klaar voor het voorjaar!

Zaterdag 17 april hebben wij onze handen uit de mouwen gestoken bij verzorgingshuis Amstra Ritzema in Amsterdam-Oost. Het was een heerlijke zonnige dag, perfect om te helpen in de grote tuin die bij dit verzorgingshuis hoort. We hebben geholpen met de grote voorjaarsschoonmaak, tuinmeubelen schoonmaken, de paden vegen en de grote parasols weer buiten zetten. Amstra huis is weer helemaal klaar voor het voorjaar! Leuk om samen weer in actie te komen binnen de regels van het RIVM!

Deze actie deden we samen met Serve the City. Dit is een vrijwilligersbeweging die zich inzet voor het welzijn van Amsterdam en haar inwoners. Dit keer voor het Amsta huis in Amsterdam-Oost. Amsta biedt zorg en ondersteuning aan iedereen in Amsterdam die om welke reden dan ook niet in staat is zijn of haar leven op eigen kracht vorm te geven. Aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Ook de mensen met complexe ondersteuningsvragen, die moeilijk ergens een plek vinden, zijn welkom bij Amsta.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial