Een middag bij woonzorgcentrum “de Kimme”

Afgelopen 20 oktober werden 21 bewoners van woonzorgcentrum “de Kimme”, door Adri van Lionsclub Amsterdam ‘t IJ getrakteerd op een gezellige middag. Aangekomen in de zaal stonden de kopjes al klaar voor thee en koffie. Tevens stonden er Limburgse vlaaien klaar.
Heel toepasselijk want er zou een DVD van André Rieux getoond worden. Nadat iedereen op 1,5 meter plaats genomen had en men zat te smikkelen van het lekkers werd de DVD aangezet. Op het geluid van het concert na was het muisstil. Een aantal tikten met hun hand mee met de maat. In de pauze werd er Advocaat met slagroom of vruchtensap geserveerd met hartige hapjes. Ook dat ging er gretig in.

Wanneer je op leeftijd bent gekomen spreekt het voor zich dat je minder mobiel bent. Naast een aantal rolstoelen moesten we dan ook plek creëren om de rollators weg te zetten. Bovenop het gebrek aan mobiliteit kwam dan ook nog eens het opgesloten zitten vanwege de Corona pandemie. Deze middag, met een mooi concert op een groot scherm kunnen bekijken en luisteren, werd dan ook warm ontvangen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial