Hoezee, onze Arjan is 2de VDG!

Donderdag 4 November was de Ledenontmoetingsavond, met als thema “Lets Re Connect”. Dit is de avond voor alle Lions en Leo’s van ons district, de avond waarop het gaat om persoonlijk contact, om verhalen uit te wisselen, gezellig samen een goed glas wijn te drinken en te genieten van een ons aangeboden maaltijd. Tevens werd de uitslag van de Peace Poster bekend gemaakt en we werd voor de vierde keer ‘The best Club Project Award 110AN’ uitgereikt voor het beste project van het Lionsjaar 2020-2021.

Deze avond wordt traditioneel georganiseerd door de 2e Vice Districtsgouverneur (VDG). Dit jaar is dat niemand minder dan onze eigen Arjan van Ommen! Arjan heeft zich deze avond aan het district gepresenteerd waarin hij ons meenam in zijn visie en motivatie voor de Lions. Als club zijn wij enorm trots dat Arjan deze stap mag zetten binnen het district. Tijdens de presentatie van Arjan hebben wij hem daarom verrast met een banner om Arjan extra in het zonnetje te zetten.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial