Lions koken in een andere keuken

Al jaren koken we een paar keer per jaar ‘in een andere keuken’. Op 11 december 2021 hadden we weer een team vrijwilligers verzameld om een lekkere en voedzame maaltijd te maken voor een groep van 30 dak- en thuislozen.

Stichting Stoelenproject

Koken in andere keuken is één van de projecten van de Stichting Stoelenproject. Deze stichting biedt een laagdrempelige avond- en nachtopvang voor dak- en thuislozen in Amsterdam. Koken in andere keuken houdt in dat (bijna) iedere dag een ander groepje van ongeveer 4 vrijwilligers, vaak van bedrijven of serviceclubs zoals de Lions, een warme maaltijd kookt voor de dak- en thuislozen die gebruik maken van de opvang. Zo krijgen de dak- en thuislozen naast een veilige slaapplaats ook een fatsoenlijke maaltijd. 

Zelf ook koken in andere keuken?

Mocht je mee willen helpen: zoek dan in de kalender een plekje uit!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial