Een mooi bedrag voor de Voedselbank

Wat fijn om het goede doel van de Lions Pubquiz te mogen zijn en om daarnaast ook nog mee te spelen en een fantastische avond te beleven. De zaal in de Melkweg was mooi aangekleed, de band was een fantastische sfeermaker en de vragen deden onze hersen kraken. We hebben dus niet alleen plezier gehad maar ook nog wat geleerd😉. Met het team Voedselbank Amsterdam hebben we een fijne avond gehad. Het was voor ons leuk om te zien met wat voor energie er werd gespeeld en gedanst en we zijn natuurlijk heel blij met de opbrengst van de avond voor de Voedselbank Amsterdam.

In Amsterdam helpen we iedere week mensen die het zelf niet lukt om voldoende eten te kopen. Dit zijn meer dan 4.000 mensen uit zo’n 1.500 huishoudens. Het meeste eten krijgen we aangeboden van bedrijven of zamelen we in met supermarkt- en scholen acties. Het werk wordt gedaan door ruim 400 vrijwilligers. Het geld dat we inzamelen gebruiken we voor o.a. de huisvesting en het vervoer voor de inzameling en distributie van voedsel. Een klein deel gebruiken we ook voor het aankopen van voedsel dat we niet voldoende krijgen. Dit zijn o.a. lang houdbare artikelen zoals pasta, rijst en conserven. Heel hartelijk dank voor jullie steun! Dit helpt ons om te blijven kunnen helpen.

Namens de Voedselbank Amsterdam met hartelijke groet,

Marlies van Elst

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial