Leeuwtjes hebben een goed adres gevonden

In de coronatijd was knuffelen uit den boze en schudden we geen handen meer. Daarom was het idee ontstaan om knuffels aan te bieden. En wat past er beter bij onze identiteit? Precies, de leeuw! Deze pluchen leeuwtjes stralen warmte en vriendschap uit en kunnen groot en klein troost bieden. Maak kennis met onze kleine leeuw Leo en zijn grote broer Theo.

Op 20 december zijn ruim 15 grote en 30 kleine leeuwtjes overhandigd aan het OLVG West in Amsterdam. Deze leeuwtjes zijn geschonken door de club aan de Spoedeisende Hulp voor kinderen.

Het werd al meteen duidelijk dat het helpt als een kind op de SEH wordt opgenomen en een leeuwtje krijgt. Tijdens de overhandiging was er een kindje op de SEH, het jochie kreeg een leeuwtje, ontspande en was afgeleid waardoor de artsen makkelijker hun onderzoeken konden doen. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial