Bubbles

De najaarsactie van Lionsclub Amsterdam het IJ heeft een feestelijke kick off gehad. Omdat we als actie heerlijke Hongaarse bubbles gaan aanbieden zijn we als club uitgenodigd door de importeur, 4-Trading voor een fantastische proefavond. De sfeer was perfect. In een zeer romantische zetting van een wijnkelder vol met spannende wijnen werden we ontvangen met heerlijke hapjes. En toen kwam de grootste verrassing. Het was niet de bedoeling om de champagne “gewoon” open te maken, alle flessen moesten gesabreerd worden. Onder deskundige leiding van Ger Bezuijen was iedereen in staat zijn fles met de sabel te openen. Elke fles werd deskundig voorbesproken. Alleen al door naar Ger te luisteren kon je de smaak al proeven. Na 12 wijnen hebben we de keuze gemaakt voor de drie wijnen die we gaan aanbieden bij de actie. Namelijk Hungaria Brut 0.75 – Sparkling, Törley Sec 0.75 – Sparkling, Hungaria Rosé 0.75 – Sparkling Rosé.

Ik was zelf geheel onbekend met Hongaarse wijnen. Maar na deze avond vol smaakles ben ik zeer enthousiast gemaakt voor deze kwaliteitsproducten. Een heel mooi product om geld mee op te halen voor onze goede doelen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial