„We serve‟ Bubbels Project 2011

Het Bubbels project is opgezet voor ons goede doelen fonds ten behoeve van meerdere kleine projecten, o.a. SHID, binnen de gemeente Amsterdam. Natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden door middel van deze website waar het geld aan besteed wordt!

In samenwerking met een Hongaars wijnhuis hebben we een selectie van 3 kwaliteits bubbels geselecteerd. Onderstaande Bubbels worden gemaakt sinds 1886 volgens de methode klassiek (2e gisting op de fles). Hongarije is door the Wine and Food Association uitgeroepen tot “Wijnland van het Jaar” in Nederland. Dit land biedt een variatie aan bijzondere inheemse druivenrassen en produceert mooie kwaliteitswijnen met een enorme historie op wijngebied. Zo werken er vele top- en sterrenrestaurants met de bubbels uit Hongarije. U zult blij verrast worden door de smaak.

 

Hungaria Brut 0.75 – Sparkling

Fraaie bubbels gemaakt sinds 1886 volgens de methode klassiek (2e gisting op de fles). Harmonieus en elegant. Aangenaam droog en drinkt heel soepel. Zilveren medaille winnaar.

Streek: Etyek
Wijnhuis Hungaria

Te bestellen per 6 flessen voor €60,-

 

Törley Sec 0.75 – Sparkling

Bubbels met een klein zoetje en bittertje in de afdronk met een mooie mousse. Deze wijn is heel toegankelijk, ook zeer geschikt voor een kir-royal.

Streek: Etyek
Wijnhuis Törley

Te bestellen per 6 flessen voor €60,-

 

Hungaria Rosé 0.75 – Sparkling Rosé

Demi sec met een aangenaam fruitig zoetje en kleurtje.
Een feestelijke keuze. Een mix van de Kékfrankos en de Piot Noir.

Streek: Etyek
Wijnhuis Hungari

Te bestellen per 6 flessen voor €60,-

 

Bestel uw doosje Bubbels voor een zeer unieke prijs, waarmee u de minderbedeelden in onze maatschappij ondersteunt. Deze actie loopt tot 1 december 2011.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial