Bubbels actie super succesvol afgesloten

Onze jaarlijkse bubbels actie is weer losgebarsten, klik hier om de huidige actie te bekijken.

Hieronder het verslag van We Serve Bubbles 2011

Na een maand lang met drukke verkoop van de Hungaria Brut , Törley Sec en de Hungaria Rosé bubbels, is de actie tot een super succesvol eind gekomen. Ruim 50 dozen zijn er verkocht voor maar liefst €3000,- en ruim €600 voor de goede doelen!! Daar mogen wij als Lionsclub Amsterdam ’t IJ meer dan trots op zijn. Om zo onze 2e actie af te sluiten, als een startende club, is meer dan wij vooraf hadden durven hopen.

Binnen de club was er een gezonde competitie om zo veel mogelijk dozen te verkopen, waardoor de actie voor de club een extra dimensie kreeg. De competitie is ruimschoots gewonnen door Steven, die door zijn inzet en door goede sales maar liefst 30 dozen heeft verkocht en is uitgeroepen als topverkoper van de actie. Maar iedere inzet wordt meer dan gewaardeerd en uiteindelijk is de actie samen dragen en uitvoeren voor het goede doel, wat het meer dan waard maakt.

Voor de actie hadden wij de heerlijke Hongaarse bubbels, wat het verkopen wel een stuk makkelijker maakte. Ger Bezuijen van 4-Trading, stond ons terzijde met heel veel enthousiasme, inzet en meedenken, waardoor de actie zo succesvol is geworden.

Lionsclub Amsterdam ’t IJ wil iedereen heel graag bedanken die de actie steunde door een doos te kopen! Heel erg bedankt en wij hopen dat bij een volgende actie weer mogen rekenen op jullie steun!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial