Pubquiz 1 Juni

Op zondagmiddag 1 juni, vanaf 15 uur, organiseren wij de 2e Editie van onze Benefiet PubQuiz dat deze keer georganiseerd wordt voor stichting babyspullen Wat is er nu leuker dan onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, de saaie zondagmiddag door te brengen. Plezier gegarandeerd en je steunt er een zeer goed doel mee!

De PubQuiz zal in teams van maximaal 5 personen gespeeld worden. Naast team aanmeldingen zijn individuele aanmeldingen uiteraard ook mogelijk. Wij zullen je dan strategisch indelen, zodat iedereen evenveel kans maakt op die leuke prijzen die ons zijn aangeboden door sponsors. Onze Quizmaster zal in diverse vraagrondes de showbizz, muziek, actualiteiten e.d. de revue laten passeren.

Stichting Babyspullen helpt ouders die in financiële nood zitten bij de aanschaf van babykleding en spulletjes via een babystartpakket. Stel je voor: Je bent zwanger: “huisje-boompje-beestje”, maar dan slaat het noodlot toe en je verliest je baan en je zekerheid van inkomen. Degenen die geluk hebben, krijgen hulp van familie en vrienden om hun heen. Maar wat nou als deze hulp uitblijft? Speciaal voor deze ouders is deze stichting opgericht. De opbrengst van deze PubQuiz zal geïnvesteerd worden in verzamelbakken zodat op nog meer plekken babyspullen ingezameld kan worden.

Zondagmiddag 1 juni Ontvangst met heerlijk aperitief vanaf 14.30 uur. De PubQuiz zal starten om 15:00 en rond 17h15 volgt de uitslag. Dit evenement zal plaatsvinden in Ristorante & Pizzeria La Festa, Hazenstraat 64 in Amsterdam. Dit is een zijstraat van de Elandsgracht, waar voldoende parkeergelegenheid aanwezig is. Op de Nassaukade kan er gratis geparkeerd worden.

Deelname We vragen voor de deelname aan de PubQuiz slechts €10 per persoon, dit is inclusief een welkomstdrankje en vele Italiaanse versnaperingen! Dit wordt volledig gesponsord door Restaurant La Festa en hier waren we de vorige keer ook zeer van onder de indruk. De opbrengst van de PubQuiz gaat volledig naar Stichting Babyspullen.

Eten? Ristorante & Pizzeria La Festa hanteert scherpe prijzen, werkt enkel met verse producten én heeft een uitgebreide keuze aan Italiaanse specialiteiten. Na de PubQuiz zal het restaurant ook voor andere gasten opengesteld worden. Het restaurant in de Jordaan is zeer gewild en een echte aanrader, dus reserveer je tafeltje tijdig!

Hoe schrijf ik me in? Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar pubquizlions@gmail.com   of via het Facebook Event Wees er snel bij! Er is plek voor 12 teams/ 60 mensen. Inschrijven kan tot uiterlijk 25 juni.

Lionsclub Amsterdam ’t IJ is een jonge club en wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Gedurende het hele jaar organiseren wij verschillende acties om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Voor meer informatie over onze acties, leden en activiteiten nodigen we je graag uit om één van onze bijeenkomsten bij te wonen.

Tot zondagmiddag 1 juni!

Het belooft wederom een gezellige & leerzame middag te worden

IMG_8409 Unknown babyspulenIMG_8441 lafesta 09.57.23 IMG_8444 IMG_8443 IMG_8442 IMG_8408

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial