PubquizXXL UITVERKOCHT voor teamaanmeldingen.

Dank voor jullie overweldigende reacties en aanmeldingen. We kunnen met trots zeggen dat we NU AL uitverkocht zijn. Meer dan 55 teams zullen in een volle Melkweg strijden voor de felbegeerde prijzen en worden getrakteerd op een avond vol energie, entertainment & natuurlijk spannende quizvragen. Dankzij de overweldigende aanmeldingen wordt er een ongekend show neergezet waar nog lang over zal worden nagesproken. Het is ingestoken om stichting Babyspullen te helpen. Zoals Odog terecht zegt; “ We kunnen die baby’s toch niet in hun blote kont laten laten rondlopen? “ Geen kaarten bemachtigd? Kom dan GRATIS naar de afterparty.

Positieve energie
 met Quizmasterd Odog
Quizmaster O-dog staat garant voor spektakel op het podium. Als presentator op festivals, sessieleider van de Blues Night jamsessie in Maloe Melo, Sabreur op een beurs of natuurlijk met broer Typhoon, is podiumbeest O-dog op zijn best. Met een lach en positieve energie maakt hij van elk evenement een feest.

Entertainment
Door vrijwilligers is er heel hard gewerkt achter de schermen om een spetterend event neer te zetten. En als we de ‘rumours’ mogen geloven, wordt dit een te gekke avond vol kippenvel momenten. Het wordt niet zomaar een Pubquiz. Nee het wordt een Pubquiz XXL in de melkweg waarbij Fun, Live Muziek, Entertainment en Surprise Acts van topklasse de hoofdrol spelen. Als een ware entertainer, heeft O-Dog zijn bekende & onbekende (muzikale) vrienden en vriendinnen gevraagd een bijdrage te leveren tijdens de PubquizXXL show. Na de quiz om 22.00 uur is de melkweg GRATIS toegankelijk voor het publiek om de prijsuitreiking bij te wonen en de After Party. Hier zijn voldoende GRATIS kaarten voor beschikbaar. Aanmelden

UPDATE: AT5 zal ook aanwezig zijn met een filmploeg!

Prachtige Prijzen
Bij een XXL Quiz horen XXL-Prijzen De te winnen prijzen zijn onmiskenbaar!! Wat dacht je van een weekend Manchester incl vlucht & tickets voor een thuiswedstrijd van Manchester United, een Prael bierpakket of een dag testrijden in een Tesla. Daarnaast staat de gehele avond in het teken van verrassingen, verzorgd door vele sponsoren.

Sponsoren
Dit hele event is mede mogelijk gemaakt door de steun van een scala aan sponsoren. Wij zijn hen ontzettend dankbaar, want hierdoor is het mogelijk om iets neer te zetten waar nog lang over wordt doorgepraat. De teams worden verwend met heerlijkheden van onze sponsoren, live muziek, entertainment en surprise acts van Topklasse! Na afloop zullen we met o.a. Amber Gomaa, Ko Zandvliet, Merel Koman en Dursun Erbay dansen dansen tot BAMBAM! Verder willen we volgende sponsoren ontzettend bedanken:Schermafbeelding 2016-03-12 om 18.35.02

 • Buckmodels fullservice modellen- en hostessbureau uit Amsterdam.
 • Independent recruiters werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM.
 • Lounge en Zo aanbieder van exclusief design meubilair.
 • Hutten verhuur aanbieder van een totaalpakket aan benodigdheden voor evenement.
 • Global wineries Online wijnwinkel gericht op groothandels en horeca
 • Pompoen met Speck Luxe maaltijd service, catering & delicatessen
 • Kerberos Security een groep professionals die zich al jaren bezighoudt met veiligheid en privacy.
 • Louis Wittenburg voor al uw Feestartikelen
 • Tony Chocolonely de allerlekkerste chocolade van de beste verse cacao, zonder nare bijsmaak.
 • Difrax, Baby Care since 1967 bekend van o.a de baby S-flessen & fopspenen
 • Brouwerij de Prael Mens & Bier, een perfecte combinatie
 • Zilt en Zalig Explore, taste, enjoy… Be an Oysterlover
 • Fontijn Kwaliteitsvlees voor de horeca
 • Bonzol Franse delicatessen
 • KNGF Geleide honden leidt honden op tot blindengeleidehond, assistentiehond, buddyhond of autismegeleidehond.
 • Unieboek Uitgeverij het Spectrum
 • Futurola, The Dutch Rolling Company
 • De melkweg Concert hall and multimedia centre with live-music, theatre, photography and cinema
 • My Beauty licious Specialist in hair extensions & bruidsarrangementen.

Lions Club Amsterdam ’t IJ
Leden van deze actieve club ondersteunen O-Dog in de organisatie van de PubquizXXL. Naast dit grootse event, ondersteunt de club organisaties door middel van donaties, middelen en door zelf de handen uit de mouwen te steken. De organisaties die zij ondersteunt bevinden zich in Amsterdam of hebben een link met deze stad. Door doelen te ondersteunen willen de leden actief bijdragen aan een goede leefomgeving voor Mens en Milieu. Los van hun betrokkenheid in de maatschappij is deze club bekend met de organisatie van high end events.

Stichting Babyspullen
Een groot deel van de opbrengst gaat naar deze vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de baby’s van (a.s) ouders die het financieel zwaar hebben. Één op de negen kinderen die in Nederland wordt geboren groeit op in armoede, in grote steden is deze verhouding zelfs 1 op de 4 kinderen. Landelijk zijn er 100 inzamelpunten waar iedereen zijn (gebruikte) babyspullen kan doneren. De spullen worden vervolgens gebruikt om babystartpakketten samen te stellen. Deze pakketten worden via verschillende hulpverlenende organisaties gratis verspreid onder ouders die op of onder de armoedegrens leven.

De Melkweg
De Melkweg staat voor popcultuur in de breedste zin van het woord. Honderden concerten, clubnachten, (muziek)films, theatervoorstellingen, exposities en multidisciplinaire evenementen trekken jaarlijks in totaal meer dan 400.000 bezoekers. De Melkweg is gevestigd in het enige overgebleven fabrieksgebouw aan de Amsterdamse grachtengordel: een voormalige suiker- en, later, melkfabriek. We zijn trots dat we dit unieke event hier mogen organiseren en kijken er enorm naar uit om alle teams te verwelkomen.

Tot aanstaande maandag 14 maart!! We kijken er enorm naar uit. En voor de teams die nét achter het net visten, houdt onze social media kanalen goed in de gaten, voor PubquizXXL editie 2.

12794481_908979915888911_1936808225897505265_n gala3

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial