De Grote Pubquiz 2020 uitgesteld

Na maanden voorbereiding waren wij er helemaal klaar voor. De vijfde editie van onze Grote Pubquiz! De overheid heeft besloten dat alle events t/m 1 september niet kunnen plaatsvinden om de verspreiding van het coronavrius (Covid-19) tegen te gaan. De Melkweg heeft daarom tijdelijk de deuren te gesloten. In lijn met de maatregelen van de overheid is de Grote Pubquiz voor het Prinses Maxima Centrum van 12 maart j.l. in de Melkweg afgelast.

In overleg met de Melkweg is besloten dat het evenement op een later tijdstip dit jaar plaats zal vinden om daarmee het goede doel te kunnen steunen. De gekochte tickets blijven geldig. Wij houden jullie op de hoogte wanneer het evenement plaats zal vinden.  Dank voor  jullie begrip en geduld in deze uitzonderlijke situatie.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial