Doe mee met de leukste pubquiz van Amsterdam en steun Voedselbank Amsterdam.

Op dinsdag 19 april 2022 vindt alweer de vijfde editie van De Grote Pubquiz in de Melkweg plaats. Zoals elk jaar wordt het een feestelijke avond op de mooiste locatie in Amsterdam, met muziek van coverband Bonafied. Natuurlijk zijn er ook fantastische prijzen te winnen. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan Voedselbank Amsterdam.
Alleen al in Amsterdam en omgeving redden meer dan 4.000 huishoudens het financieel (even) niet. Met de opbrengsten van de muzikale avond ondersteunen we hen in samenwerking met de Voedselbank Amsterdam met voedselhulp.
Heb jij altijd al willen laten zien dat jouw team het beste pubquiz team van Amsterdam is en daarmee Amsterdammers die het echt nodig hebben helpen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in op http://degrotepubquiz.amsterdam

Over de Voedselbank
In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Zij hebben niet genoeg geld om iedere dag een volledige maaltijd op tafel te zetten. Voedselbank Amsterdam helpt deze mensen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Per week ontvangen circa 4.000 huishoudens in Noord-Holland een voedselpakket.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial